Brattvåg best mot Lysekloster
23.04.2017

Lysekloster tok imot Brattvåg til duell i det som skulle være en toppkamp. Det var det kun i en omgang. Gjestene fra Sunnmøre kom til kampen som seriefavoritt. Laget startet med å resse, men det var Lysekloster som fikk det første målet. Klubben scoret etter bare syv minutter ved Ole Thomas Herrem. Etter dette var de også den førende klubben de neste 20 minuttene.

Etter dette våknet laget fra Sunnmøre. Karl Oscar Fjørtofts elever kom mer og mer inn i kampen og begynte å bli tunge foran mål. Det var likevel en av banens laveste som ordnet 1-1. Den tidligere Sandnes Ulf spilleren Aksel Berget Skjølsvik tappet inn 1-1 etter knappe halvtimen. Det var også stillingen til pause.

I andre omgang var det klasseforskjell på lagene. Hjemmelaget fikk ikke mye til og Brattvåg startet med å sette 2-1 etter kun fire minutter ved fjorårets toppscorer Torbjørn Grytten. Øyvind Hagen la på til 3-1 etter timen, før innbytter Håkon Bjørdal Leire setter 4-1.

2.omgang ble en nedtur for vertene. Herrem ble båret av banen med skade. Hvor alvorlig smellen er vet vi ikke, men Lysekloster trenger sin toppscorer i form. I tillegg fikk Håkon Moldeklev rødt kort. Fra vår vinkel var det et strengt gult kort. Dermed må han sone i neste kamp.

Sjekk innom FB HER for å se bilder fra kampen.