www.nettips.no
Vindbjart tilbake på direkten?
13.04.2018
Norsk Tipping ligaen starter forsiktig allerede fredag kveld, men har lørdagen som sin store åpningsdag. 84 lag fordelt på seks avdelinger. Vi skal prøve å presentere alle seks med et tabelltips i tillegg. 3. divisjon kan knapt kalles breddefotball lenger, da nivåskjerpingen har satt store krav til både økonomi, administrasjon og sportslig slagkraft. Dog finner vi klubber med sus over på nivå fire fortsatt. Som for eksempel Lyn, Frigg og Kvik Halden

I avdeling 3 blir Vindbjart vår favoritt selv om legenden Øyvind Gausdal er borte fra i fjor. Vennesla-gjengen ligger i sona med Start, Arendal og Jerv, og dermed er det mange gode fotballspillere tilgjengelig i denne delen av norgeskartet. 

Pors har mistet 32-målsmannen Tobias Lauritsen til Odd, og Ørn Horten Lasse Brandsdal til Oppsal. Sistnevnte sto for 25 kasser i fjor. Begge klubber er svekka offensivt, om ikke erstatterne slår til da? Pors har i tillegg hatt en trøblete oppkjøring med langtidssykemelding på trener Tommy Svindal Larsen. Har heller ikke penger til å hente kvalitet utenfra, og har derfor henvendt seg lokalt til etablerte og rutinerte spillere. Halsen har mistet sitt spisspar fra i fjor, der Tobias Hem lenge utfordret Tobias Lauritsen om toppscorertittelen i avdeling 3. Dog er det vanskelig å straffe syv kamper med hattrick. Hem har gått til FK Tønsberg, men er ute de to neste månedene med skade.

Dette er 3. divisjon avdeling 2: http://www.nettips.no/hjem/er-det-kvik-haldens-tur-

Tabelltips: 

1. Vindbjart
2. Pors
3. Start2
4. Ørn Horten
5. FK Tønsberg
6. Sola
7. Madla
8. Staal Jørpeland
9. Urædd
10. Halsen
11. Donn
12. Åssiden
13. Egersund2
14. Sandefjord2 © Nettips 2017