Blink jager fire strake på tabelltoppen
03.05.2019
Stjørdals-Blink og Moss heter den tidlige tet-duoen i PostNord-avdeling 1, der førstnevnte har full pott etter tre serierunder. Et sjokk for de fleste med forhåndstips og spillselskap som satte vinneroddsene før sesongstart. 

Blink har radet opp tre strake seire mot Arendal, Levanger og Byåsen. I tillegg avansert til 2.runde i cupen etter 4-1 borte mot Verdal fra 3.divisjon. 
Spesielt imponerende er de to 4-0-seirene mot de to førstnevnte motstandere. 

Lørdag kommer Brattvåg Nye Blinkbanen, og der er hjemmelaget ikke overraskende gjort til odds-favoritter. Coolbet betaler ut 1.75 for den fjerde strake seieren. Norsk Tipping går enda lavere på 1,60. 

Brattvåg har hatt en under-pari start med bortetap for de nyopprykkede mannskapene til Byåsen og Sola, men slått ambisiøse Arendal hjemme på Nordre Sunnmøre. Kom seg også videre i cupen etter ekstra omganger mot Spjelkavik fra 3.divisjon onsdag. 

Moss er tabelltoer med 6 av 9 mulige poeng, og har levert sterke borteseire mot Levanger og Egersunds. Hjemmetap mot Nardo, og dunket Lyn ut av cupen i tigerstaden onsdag. 

Er 1.67-favoritt på å ta sin første hjemmeseier for sesongen mot Sola lørdag. Norsk Tipping legger seg i samme gate på 1.65. 

Skuffelsene
Fredrikstad ser ut til å slite med å ha forventinger knyttet til seg også i år. Feilet grovt i opprykkskvalik mot KFUM i høst, mens starten på årets sesong har vært tett på krise. 1 poeng etter 3 serierunder er en tung start for den store opprykksfavoritten. Lørdag kommer en annen tabellskuffelse til Fredrikstad stadion i Arendal. Spørsmålet er om noen har nervene til å spille hjemmelaget som store 1.72-favoritter. FFK kunne i alle fall glede seg over cup-avansement med solide 9-0 borte mot Sparta. 

Egersunds var den andre solide forhåndsfavoritten. 4 poeng er bak skjema før Nardo kommer på besøk lørdag. Hjemmelaget er rundens tyngste favoritt hos Coolbet og Norsk Tipping. Sistnevnte på 1.45 som er over Coolbets 1.42. 

Dette er serierunde 4: 
Stjørdals Blink-Brattvåg
Egersund-Nardo
Fredrikstad-Arendal
Moss-Sola
Hødd-Kvik Halden
Vidar-Byåsen
Bryne-Levanger


Tabell: 
Stjørdals-Blink 3 9
Moss 3 6
Hødd 3 5
Kvik Halden 2 4
Nardo 2 4
Bryne 2 4
Sola 3 4
Egersunds 3 4
Brattvåg 3 3
10  Byåsen TF 3 3
11  Vidar 2 1
12  Fredrikstad 2 1
13  Arendal 3 1
14  Levanger 2 0