10.06.2018

Follo ble utspilt i Ålesund

Spjelkavik vant 4-0 mot topplaget Follo i Norsk Tipping-ligaen avdeling 1. I front ser fortsatt de to andre topplagene Molde2 og Oppsal sterke ut. I Ålesund venta åpningskampen på Spjelkaviks naturgressbane, og underlaget passet trolig det lettbeinte Follo-laget svært dårlig.

Spjelkavik har fått dårlig betalt denne sesongen, og gitt bort 2-0-ledelser i flere kamper. Derfor var nok ikke alle sikre på tre poeng, da hjemmelaget gikk til pause på nettopp stillinga 2-0. Etter 90 minutter var det dog aldri noen tvil. Roald Runde, Vegard Skulstad, Elias Dahlberg og Lars Austnes senka Follo-skuta.

Det unge Molde2-laget til Daniel Berg Hestad er kanskje det som har imponert mest av topplagene så langt, og på Aker stadion fikk Ready gjennomgå. Vertene ga seg på halve dusinet, og Molde2 snitter nå på over 3 mål/kamp etter ni serierunder.

Mandag kveld vant Herd det svært viktige Sunnmøre-derbyet mot et ungt Hødd2-lag i Ålesund med massive 4-0. Den første omgangen var jevn med 1-0 til vertene, men etter pause hang ikke Hødd2 med i det hele tatt.

I den andre mandagskampen vant Drøbak-Frogn 2-0 hjemme på Seiersten mot KFUM2, og guttene fra badebyen har god los på Oppsal og Molde2 i front.