Årets første poeng
03.05.2015

Tertnes seiret i den viktige kampen mellom Bjarg og Tertnes på Stavollen lørdag. Vertene kom til kampen med litt utrolige 9-4 borte mot Vadmyra. Laget fikk dermed en skikkelig opptur etter noen mål- og poengløse oppgjør. Tertnes kom til kampen med 0-2 hjemme mot Lysekloster og stod uten poeng i avdelingen foran kampen.

Hjemmelaget styrte i starten av kampen og klubben fikk en stor mulighet som Tertnes fikk ryddet unna på streken i åpningsminuttene. Etter dette ble det fint lite som skjedde i omgangen og omgangen ble ikke spesielt spennende å se på.

Etter hvilen kom Bjarg lenger opp i banen og klubben presset Tertnes dypere og dypere. De første 10 minuttene var enveiskjøring mot målet til Tertnes. Bjarg tok derimot ikke vare på sjansene sine.  Tertnes kommer på en flott overgang. Eirik Hornnes slår vakkert inn på første. Foran mål krangler Ivar Mykkeltvedt inn 1-0 til gjestene.

Tertnes sin lagmoral slår dermed ut i full blomst. Laget løper mer og Nick Murphy tar ut Bjarg kaptein Didrik Thorbjørnsen på midten. Dermed sliter Bjarg fremover, mens Tertnes kommer mer og mer med i omgangen etter målet. Med tre minutter igjen av full tid setter unge Ivar Mykkeltvedt sitt andre for dagen. Det av den heller billige sorten da Bjarg keeperen lar skuddet gå inn.

På overtid setter Oscar Borgersen inn 3-0 på sin første involvering i kampen. Han gjør alt rett og plasserer den forbi keeperen. Dermed er den tidligere Fredrikstadspilleren i gang for Tertnes.

Etter kampen er Tertnes tydelig lettet etter tre poeng.