www.nettips.no
Den største opprykksfavoritten
13.04.2018
Norsk Tipping ligaen starter forsiktig allerede fredag kveld, men har lørdagen som sin store åpningsdag. 84 lag fordelt på seks avdelinger. Vi skal prøve å presentere alle seks med et tabelltips i tillegg. 3. divisjon kan knapt kalles breddefotball lenger, da nivåskjerpingen har satt store krav til både økonomi, administrasjon og sportslig slagkraft. Dog finner vi klubber med sus over på nivå fire fortsatt. Som for eksempel Lyn, Frigg og Kvik Halden

Dette er 3. divisjon avdeling 1: http://www.nettips.no/hjem/naa-starter-3-divisjon-for-alvor-

I avdeling 6 er Lyn den største opprykksfavoritten av dem alle. 

Dette er 3. divisjon avdeling 2: http://www.nettips.no/hjem/er-det-kvik-haldens-tur-

Lyn gjorde seg totalt bort mot slutten i fjor ved bruk av uberettighet spiller og uavgjort i siste serierunde. Snublet bort opprykket til fordel for Stabæk2. Forsterket laget ytterligere i år med spillere fra høyere divisjoner, og har havnet i en avdeling med svært blandet kvalitet. Skal være i en klasse for seg selv her, selv om mye av motstanden er fra de nordligste fylkene.  

Dette er 3. divisjon avdeling 3: http://www.nettips.no/hjem/vindbjart-tilbake-paa-direkten-

Tøffest motstand venter vi fra Fløya, som berget plassen i siste serierunde i fjor. Dog er stallen forsterket skikkelig i vinter, men må ha hjelp av mot-glid hos Lyn for å bli en reel opprykksutfordrer. 


Tabelltips: 

1. Lyn
2. Fløya
3. Senja
4. Harstad
5. Finnsnes
6. Junkern
7. Frigg
8. Skarp
9. Sortland
10. Korsvoll
11. Stålkameratene
12. Grei
13. Melbo
14. Skjervøy


© Nettips 2017