www.nettips.no
Hva skjer med Nardo?
22.12.2018

Nardo var i 2018 nummer 3-klubben i Trondheim bak Rosenborg og Ranheim, men breddeklubben har alltid vært driftet på beskjedne midler. Etter flere sterke sesonger på nivå 3, ble plassen berget på tampen av 2018-sesongen. Gratis er det som kjent uansett ikke å spille i 2. divisjon, og nå er det svarte truende skyer over Nissekollen basert på en svært anstrengt økonomisk situasjon. 


Les mer: Kan sjokkere uten å overraske


På bakgrunn av det stilte styret et ultimatum til det ekstraordinære årsmøtet torsdag, om at de gikk av om ikke A-laget ble trekt fra 2.divisjon i 2019-sesongen. Da går i så fall laget inn i den lokale 4.divisjon. 


Klubben har over 2 millioner i kortsiktig gjeld, der det meste allerede ligger til forfall. I tillegg viste halvårsregnskapet for første del av 2018 et underskudd på 832 000 kroner


Jobber med løsning


Under årsmøtet torsdag valgte styret å trekke sitt ultimatum, og i stedet slippe til en arbeidsgruppe som skal jobbe med tiltak for å få økonomien på rett kjøl. Denne gruppen har frem til 9.april med å finne løsninger som kan berolige styret og sikre en ny sesong på nivå 3. 


Les mer: Slik spilles 2.divisjon avdeling 1


Om Nardo velger å trekke laget, er det Fløy som får tilbudet om å returnere til 2.divisjon. 

Om Sørlendingene velger å takke ja, vil en plass bli ledig i 3.divisjon avdeling 3. 

Denne vil da Sandefjord2 få tilbud om å overta. Da vil i så fall 21 av 84 lag i Regionsligaen være rekruttlag. 


Les mer: Knallsterk avdeling 1 i PostNord


© Nettips 2017