Lysekloster vant på Varden
12.05.2015

Lysekloster kunne reise fra Varden med en 4-3 seier etter en tett og spenennde kamp mot et godt FK Fyllingsdalen 2 lag. Til pause stod det 1-1 mellom lagene.

Hjemmelaget hadde endel spillere med fra A-laget til denne kampen og de viste at de har spilt på et mye høyere nivå enn 3.divisjon. De første 20 minuttene skjedde det lite foran målene. Etter 27 minutter kom derimot dagens første mål. Tobias Heltne fikk drømmetreff og ballen føk inn i nettet.

Like før pause var gjestene Lysekloster ajour. Sindre Flaa er høyest på en corner og det står 1-1 på Varden. Den stillingen står seg også til hvilen.

Etter pause blir det gøyere å være tilskuer. Etter 60 minutter timer Joakim Hjelmeland et innlegg perfekt og stanger inn 2-1 til gjestene. Kun to minutter etter viser Eirik Kampenes sin klasse. Han stormer fra forsvaret til Lysekloster og er sikker alene med Sunde Midtun i gjestenes mål. Dermed 2-2.

Kun tre minutter senere var gjestene i ledelsen igjen. Preben Skorpen stanget inn 3-2 etter en dødball. Da hadde vi spilt 65 minutter. Etter 72 minutter utfordrer Hans-Christian Nysæther FK Fyllingsdalen 2 forsvaret. Ballen blir spilt igjen til Tommy Gaustad som vakkert banker inn 4-2.

Med kun fire minutter igjen av ordinær tid er det 3-4 på Varden. Ringstad er sist på ballen for vertene. På overtid får hjemmelaget en kjempesjanse som burde ha gitt laget 4-4. Gjestene vinner kampen med 4-3, men om FK Fyllingsdalen 2 skal spille som de gjorde i dag, så blir det mye poeng utover.

Lysekloster klatrer til en fjerdeplass på tabellen, mens FK Fyllingsdalen 2 er sist med tre poeng. Det underlige er at laget kun har tatt poeng mot serielederen Varegg! Ellers kunne speaker opplyse om at med dagens 80-90 på tribunen, så slo en antallet FK Fyllingsdalen A-lag hadde mot Fløy, som var 73 personer.