www.nettips.no
Raufoss forsterker med islending og ghaneser
26.01.2018
27-åringen Ingolfur "Ingo" Ørn Kristjansson har de siste sesongene banket inn nesten 50 mål for Herd i 3. divisjon. Spissen var før det i Volda, der islendingen også utmerket seg som en hardtarbeidende goalgetter. Kristjansson debuterte i den målløse treningskampen mot Asker sist helg, der Raufoss hadde de feiteste og største sjansene. Trolig vil både Asker og Raufoss kjempe om opprykket fra avdeling 1 i år. 

Owusu var en av Follos beste spillere i nedrykkssesongen 2017 fra 2. divisjon. 22-åringen hadde sitt gjennombrudd under trener Anders Særvold. Før jul var Owusu på prøvetrening med Ronny Deilas VIF, men det var for stor nivåforskjell for øyeblikket for Ghana-fødte Owusu, som har vokst opp på Romsås. 

Raufoss drar på treningsleir lørdag til Malaga. Der blir hele stallen på 19 med. Det inkluderer Anton Henningsson. Svensken som banka inn 20 mål i fjor signerte nylig ny kontrakt med Raufoss. 

Spillselskapet Coolbet holder Fredrikstad som klar favoritt til opprykket fra avdeling 1. Laget til Per Mathias Høgmo betaler ut 2.50 ganger innsatsen. Raufoss er i øyeblikket en 5-oddser. Deretter følger Elverum (7.00) og Asker (9.00)

© Nettips 2017