Sotra vant komfortabelt
01.09.2015

Sotra var verter for Tertnes denne mandagen. De første 10-15 minuttene stemte det ikke helt for vertene, så gjestene yppet seg litt og hadde to gode muligheter før Sotra var i gang. På et langt innkast fra kaptein Thomas Lyngbø sitter hjemmelagets første scoring. Simen Birkelund vinner hodeduellen og 1-0 til vertene.

Etter dette tar hjemmelaget helt over og 2-0 kommer etter et meget flott  kontring fra vertene. Alexander Dang setter fart fra midten og løper igjennom hele Tertnesforsvaret. Dermed scorer målmaskinen nok en gang. Det er også stillingen til pause.

Det tar kun tre minutter av andre omgang for Sotra til å avgjøre kampen. Arve Walde kommer seg igjennom Åstveitklubbens forsvar og setter ballen sikkert i mål. Etter dette er det jevnere. Tertnes har et kjempeskudd i tverrligeren ved ynge Ivar Mykkeltvedt, mens hjemmelagets ellers så treffsikre Karsten Raunehaug ikke klarer å overliste Joachim Skønberg bakerst hos Tertnes.

På overtid blir det derimot mål. Først scorer Gaute Hauge på corner, før Tertnes roter det til bakover på banen. Da lar ikke Alexander Dang seg be to ganger, og 5-0.

Se bilder fra kampen HER i morgen tidlig på Hordalandsfotball sin side.