Trosvik slo serielederen
28.06.2015
Et godt organisert Trosvik tok hjem alle tre poengene da klubben lørdag slo serielederen Oppsal med 2-1 hjemmei Fredrikstad. Dermed fortsatte mannskapet til Ole Martin Nesselquist å vise frem den gode formen laget har hatt i det siste.

Kampen startet med at vertene ville mest. Klubben i rødt jobbet og løp på samtlige baller og gikk inn i alle dueller. Allerede etter fire minutter kommer 1-0. Et vakkert kombinasjonsspill fører ballen inn til Admir Zec, som kriger ballen i mål. Vertene fortsetter å styre den første delen av omgangen. Eterhvert kommer gjestene Oppsal mer inn i kampen og laget tar mer og mer over. Klubben forsøker å komme rundt på kantene, men klarer ikke helt å få til det spillet de kan.

Det er derimot på cornere de første og største sjansene til gjestene kommer. Gode og harde cornere inn på streken skaper problemer i Trosvik forsvaret enkelte ganger.Blant annet en sjanse Trosvik fikk klarert på streken. Målet kommer derimot etter flott spill. Kristian Bjørseth kombinerer med Wilhelm OSman Adra, og sistnevnte setter ballen bak Andreas Hansen. Dermed 1-1. Da gjennsto det kun to minutter til hvilen.

Trosvik brettet opp ermene igjen etter målet imot, og kun to minutter etterpå, så var laget i ledelsen igjen. Klubben vinner duellene og igjen venter Admir Zec foran mål. Nok en gang er spissen sterkest og det står2-1 til vertene. Det er det siste som skjer i denne omgangen.

Etter hvilen har Trosvik fått nye krefeter. Klubben stod i mot et Oppsal som kom ut i hundre for å utlikne ledelsen til vertene. Nærmest var klubben etter 56 minutter da Oppsal fikk et mål annulert for offside. Trosvik ridde av stormen til Oppsal de første 15 minuttene av omgangen, og etter dette begynte klubben å dominere. Kamyar Ahmadi tok mer og mer over på midten og kaptein Rang Ferej styrte forsvaret med sikker hånd. Dermed ble det tre viktige poeng til hjemmelaget.

Trosvik tar dermed ferie på tredjeplass, 9 poeng bak serielederen Oppsal.