www.nettips.no
Blink forsterker før comeback
15.01.2018
Den ressurssterke klubben fra Nord Trøndelag skal spille i PostNord-ligaen avdeling 2. Serieåpninga er hjemme mot Hødd 14. april. Jakta på å forsterke spillerstallen inn mot sesongen på nivå 3 er i full gang. 

Blink var overlegne vinner av Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 sist høst, og tar mål av seg til å styre trygt unna nedrykksstriden i PostNord-ligaen i 2018. Flere nøkkelspillere var tidlig ute med å signere nye avtaler. 

Toppscorer Sondre Stokke banka inn 31 seriemål i 2017-sesongen, og blir fortsatt en stor måltrussel i Blink-drakta i år. 
Midtbanespiller Sander Kartum har forlenga. Det samme har midtstopper og kaptein Vegard Fiske. 

Flere nye ansikt blir å se i rødt i 2018. Keeperen Thomas Lia har kommet fra Byåsen. Backen Henrik Rolland fra Sverresborg. Løpsmaskinen Lars Ramstad og kanten Stian Nyhus kom fra Strindheim. 16-åringen Iver Westerlund vender tilbake fra Rosenborg. 
Den siste inn foreløpig er den giftige kantspilleren Andreas Rye. 24-åringen fikk mye spilletid for Ranheim i OBOS i 2017, men er lånt ut til Blink for 2018-sesongen. 

Flere av disse er trolig start-ellever materiale allerede i serieåpninga.

Fram til da skal Blink spille en rekke treningskamper. Den første 9. februar mot Levanger. Deretter går det slag i slag mot Ranheim, Rosenborg og Orkla i februar. 
Generalprøva blir 5. april mot Byåsen. 

For mer info anbefaler vi Blinks gode hjemmeside: 

© Nettips 2017