www.nettips.no
Publikumsrekord for fall
16.11.2017
Det endte 0-0 i det første oppgjøret i Fredrikstad, og dermed er det fortsatt helt åpent hvem som sikrer seg OBOS-status til 2018-sesongen. Hjemmebanefordel oppveies trolig av bortemålsregel, og på tribunen ligger det an til å bli trangt om plassen. 

Det ventes storinnrykk fra Fredrikstad, og i tillegg har Sparebank1 delt ut gratisbilletter til telemarkingene som vil heie fram Notodden. I tillegg er det stor interesse rundt oppgjøret, der Notodden er tett på sin målsetning om å ta steget tilbake til nivå 2 i norsk fotball. 

For første gang i historien er det forhånds.solgt over 1000 billetter til en hjemmekamp i bluesbyen Notodden. 

Tribunekapasiteten på Notodden er på 2300 tilskuere, og totalt tar stadion 5000 mennesker. Tilskuer-rekorden er fra Odd-kampen i 2008. 

Med andre ord vil playoff-oppgjøret få en enorm ramme - og det ligger også mye penger i potten for hjemmelaget om de skulle vinne.

Et svært forsiktig anslag lyder på 2-3 millioner kroner, der laveste plasserings-bonus fra NFF alene står for 2 millioner kroner. I tillegg kommer billettinntekter og økte sponsormidler. 

Fredrikstad vant ikke en eneste seriekamp utenfor plankebyen i år(0-5-10) - mens Notodden bare tapte poeng i 2 av 13 kamper (11-0-2)

Coolbets 2.60 på Notodden-seier er verdt noen slanter for både telemarkinger og andre mer nøytrale tilskuere her. 

© Nettips 2017