Raufoss best i toppkampen
28.08.2018
Raufoss tok i mot Grorud til toppkamp, men særlig spennende ble det aldri. Vertene vant 4-0 og holder fortsatt stand på tabelltoppen i avdeling 1.

De 50 FFK-supporterne som hadde kjørt buss til Narvik for å støtte sitt kjære Fredrikstad fikk mye å juble for. Trolig ble sluttminuttene dog i overkant spennende, der Mjølner reduserte til 2-3 rett før overtiden startet.

Alta havnet under 0-1 midt i den første omgangen, men snudde til seier 2-1 takket være to mål de siste 10 minuttene.

I Skien stilte Odd2 et veldig ungt mannskap grunnet den viktige Eliteseriekampen i Kristiansand mandag kveld. Asker vant uproblematisk 3-1, og klorer seg dermed fast i gruppa med lag rett bak tet-trioen

I bunn har Stabæk2 fått opp dampen med åtte poeng etter sommerpausen. På Elverum ble det en sterk 2-1-seier.