Tredje strake for Raufoss
02.07.2018
Etter noen sommerslappe minutter i starten, tok Raufoss ledelsen før 10 minutter var spilt borte mot Fram Larvik. Da Oskar Løken doblet midtveis i omgangen, men scoring i sin femte kamp på rad kjente Raufoss eimen av sin tredje strake seier. Etter 2-1 til pause, spurtet Raufoss fra på lette bein til seier 4-1.

Mjølner fortsetter å overraske, og denne runden ble Stabæk2 sendt hjem med tap 3-4 fra Narvik. Dermed et poeng bak Raufoss.

Fredrikstad dro sin femte uavgjorte for sesongen med 1-1 hjemme mot Grorud. Begge mål før pause.

Ellers stilte Odd2 opp med en ganske annen oppstilling hjemme mot Elverum kontra bortekampen på Raufoss nest sist. I Skien ble det seier 3-1 med syv spillere fra A-stallen på banen fra start. Den første timen var Elverum best og ledet fortjent på Skagerak Arena. Så ble Tobias Lauritsen flyttet opp som spiss, og toppscoreren fra 3. divisjon i fjor, hamret like godt inn ekte hattrick.

I bunn vant Hønefoss en ekstremt viktig hjemmeseier mot Nybergsund.

Bærum ledet 2-1 mot Asker, og fikk siden 2 spillere vist av banen på under 10 minutter fra det 65. spilleminutt og ut. Asker klarte aldri å utligne, og fikk i stedet med seg sitt tredje strake tap den korte turen hjem igjen.