www.nettips.no
Knallharde bud på 11er-tabellen
14.10.2017
Nesten hvert år får lag som rykker ned tilbud om fornyet plass i 3. divisjon på bakgrunn av lag som trekker seg eller sammenslåing. Det kommer til å skje i år også.

Follo som senest i 2010 vant cupfinalen, har styrets innstilling på å legge ned drifta etter årets sesong grunnet gjeld og økonomiske forpliktelser man ikke klarer å dekke inn. Tabelljumboen i 2. divisjon meldes å forsvinne fra fotballkartet, eller å starte opp igjen i kjelleren. Hovedtrener Anders Særvoll meddelte sist helg at han ikke ville forlenge sin kontrakt i klubben, men Follo har siden svart med å slå Skeid 5-2 og KFUM 3-2 uten at det får noen betydning for tabellen i 2. divisjon. 

Den beste 11eren i 3. divisjon kan berge plassen takket være Follos exit - eller om andre klubber skulle finne på å trekke seg/slå seg sammen.

Slik ser 11er-tabellen før siste serierunde: 

Strømsgodset2 33 poeng
Funnefoss/Vormsund 32 poeng
Mo 31 poeng
Lura 29 poeng
Stord 27 poeng
Lillehammer 26 poeng


Strømsgodset2 fører marginalt an, og avslutter hjemme mot ferdigspilte Opsal. Funnefoss/Vormsund ser ut til å ha truffet høstforma i tide, og står på like mange poeng som LSK2 og Fløya i avdeling 6. Mo avslutter borte mot rivalen Mosjøen, der hjemmelaget er tabelljumbo og ferdigspilt. Dog gies det neppe noe ved dørene i naboslaget. © Nettips 2017