www.nettips.no
Moss i toppkamp
24.06.2017
Opsal tatt majoriteten av sine poeng mot de svakeste laga i avdelingen, og får nå det klart beste mannskapet på besøk. Lukter trøbbel og en lite spennende Moss-seier er meldt. 

Holmen presterte å tape 0-1 hjemme for Vestfossen sist runde, og står dermed fortsatt i bunnstriden med begge beina. Nytt bunnoppgjør lørdag når Ullern er vertskap. Åpent. 

Sprint-Jeløy tapte hjemme for solide Sarpsborg08-2 nest sist, mens det sist ble 2-3 tap i sluttminuttene borte mot Østsiden. Har i hovedsak tatt sine poeng mot bunnlaga, og er sådann en liten skuffelse så langt. Kråkerøy leverer jevnt og trutt, og kjemper i sjiktet bak suverene Moss. Soleklare H-favoritt her. 

Sandefjord-dødaren Ørn Horten tabelltreer takka være i hovedsak gode resultat mot de svakere laga i avdelingen. 1-3 sist mot Sarpsborg08-2 der Hettervik fikk direkte rødt og soner derfor denne. Østsiden med et lite oppsving etter en mager sesongstart. Tøft i lystlunden, men ikke helt umulig å få med seg noe i denne kvalitetssterke avdelingen. 

Kvik Halden har hamra inn 15 kasser mot Odd3, Strømsgodset2 og Holmen siste 3, men motstanden er tøffere mandag når Sarpsborgs unge rekruttlag kommer til Halden. Ikke lett å melde noe i mot gjestene, men dette kan bli en fartsfylt kamp. 

Vestfossen slo bunnkollega Holmen sist, men har ikke sett bra ut i ukene før den bragden. Møter Strømsgodset2 tirsdag, og om gjestene setter på samme ellever som sist i 3-1 seieren hjemme mot Drøbak-Frogn, blir det en ny seier og enda betre pusterom på nedre halvdel. 

Drøbak-Frogn med 2 poeng siste 5 kamper, men har derav møtt umulige Moss og et kruttsterkt Strømsgodset2. Skal under alle omstendigheter være bedre enn Odd sine nest beste juniorer. 


© Nettips 2017