www.nettips.no
Brattvåg forsterker foran 2018-sesongen
22.11.2017
Ola Husby kom på lån fra Molde 31. juli, og 19-åringen starta 10 av de 11 kampene som sikra opprykket for Brattvåg utover høstsesongen i avdeling 4. Husby hadde kontrakt med Molde ut 2018-sesongen, men klubbene har blitt enige om hvordan de løser det formelle rundt overgangen. 

Ola Husby skrev tirsdag kontrakt ut 2019 i Brattvåg.

De gule og blå spilte en målløs treningskamp mot Hødd sist torsdag. Der viste spissen Erling Myklebust seg fram som prøvespiller. 21-åringen scora 6 mål for Vard Haugesund i 2. divisjon avdeling 1, men er nå uten kontrakt og ønsker seg videre til ny klubb foran 2018-sesongen. Det blir ikke i Brattvåg

Molde-spiller Adnan Dudic var også på prøvespill i Brattvåg sist uke. 19-åringen var leid ut til Fram Larvik i 2. divisjon i høst, og den offensive spilleren leverte brukbart på nivå 3. Dessverre ødela en ankelskade for å mer prøvespill på Sunnmøre i denne omgang. 

Denne uka er Herd-spiller Patrik D. Hjelmseth på prøvespill i Brattvåg. 

Ellers er det klart at Didrik Fløtre, Saihou Jagne, Aksel Berget Skjølsvik og Emmanuel Adeye ikke fortsetter i Brattvåg. 
Sistnevnte har reist hjem til London etter å ikke ha funnet seg til rette i Brattvåg under sin første sesong på Sunnmøre. Jagne skal spille i India i vinder, der den tidligere Hønefoss- og Hamkam-spilleren ble henta fra i sommer på en kort-tidskontrakt. 
Fløtre trapper ned i 4. divisjons-klubben Emblem, der tidligere Brattvåg-spiller Finn Alvestad også blir å finne. 
Skjølsvik er daglig leder i den nyopprykka 4. divisjonsklubben Åndalsnes, og 30-åringen tar muligens på seg skoa for klubben når serien starter. 

© Nettips 2017